Ayrıntılar MAYALA DOĞAL KEFIR MAYASI 5000 yıllık Doğal mucize, faydaları saymakla bitmez. Kefirin ev ortamında istenildiği zaman yapılarak içilmesine imkan sağlayan Mayala Kefir Mayasını deneyin HAZIRLANIŞI ; Kaynatılmış veya günlük pastörize sütü oda sıcaklığına (25-30 0C ) gelecek şekilde ayarlayın. 1 poşet mayala kefir mayasını bir çay bardağı ılık sütte çözündürüp sütün içine dökün. İyice karışmasını sağlayın. 1 gün (24 saat) süresince oda koşullarında bekletin.Beklettiğiniz ortamın soğuk olmamasına özen gösterin. Süre sonunda buzdolabına koyun. Afiyet olsun. İÇİNDEKİLER ; Streptococcus thermophilus Lactococcus lactis subsp. Lactis Lactococcus lactis subsp. Cremoris Lactococcus lactis subsp. Lactis Biovar Diacetylactis Leuconostoc mesenteorides subsp. Cremoris Debarymyceshansenii Kluyveromyces marxianus subsp. Marxianus Lactobacillus bulgaricus , süt proteini içerir. %100 yerli üretim olup bakteriler, biyoteknolojik çalışmalar neticesinde kaynağından izole edilmiştir NOT: 1 Poşet Mayala Kefir Mayasını bir seferde 1- 5 litre sütü mayalamak için kullanabilirsiniz. Pakette 10 poşet kefir mayası bulunmaktadır. GDO, koruyucu ve renklendirici madde içermez. Ev tipi ideal Kefir elde etmek için lütfen UHTpaket sütleri kullanmayın. TS-EN-ISO 9001 : 2008 Kalite Yönetim Sistemi’ne ve TS-EN-ISO 22000 : 2005 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi’ne Sahiptir. Mayala Kefir Mayasını kullanıncaya kadar derin dondurucuda -18 °C’de muhafaza edin. Raf ömrü 1 yıldır. İşletme Kayıt No: TR-42-K-001032 Son Kullanma Tarihi ve Parti No: Poşet Üzerine basılmıştır Mamüllerimizin hiçbir çeşidinde domuz yağı ve katkısı yoktur. Satıcı Firma Brainylife ÜRETİCİ FİRMA:Farmapark Ar-Ge Biyoteknoloji Teslimat Bilgileri En geç 2 Ekim Pazartesi günü kargoya verilir. Cuma Günü ve hafta sonu verilen Sparişler Pazartesi kargolanır. Hafta içi verilen sparişler Aynı gün Kargo edilir.