Ayrıntılar Kuru şarap (şampanya) mayası BIOFERM CHAMP Saccharomyces cerevisiae varyasyonu: Saccharomyces bayanus. Yüksek sülfit direnci ile nötral bir fermantasyon süreci sağlar (Litre başına en çok 25-30 mg serbest SO2). Süreğen ve kıvamlı bir fermantasyonu garanti eder. Aynı zamanda kazara mayalama süreci durmuş olan şaraplarda fermantasyonu tekrar başlatmada, şampanya ve köpüklü şarap yapımında ve biraların ikincil fermantasyonunda kullanılır. Alkol derecesi: %17 Isı aralığı: 15-30°C Miktar: Normal durumlarda 2 gr/10 lt, ikincil fermantasyon, zor koşullar gibi diğer durumlarda 4 gr/10 lt. Dried wine yeast BIOFERM CHAMP Saccharomyces cerevisiae var. bayanus. Yeast that provides a neutral fermentation with a high sulphite resistance (up to 25-30 mg free SO2 per litre). Ensures a consistent and persistent fermentation. Also in case of stalled wines, re-fermentation and sparkling wines and for second fermentation in beers. Temperature range: 15-30 °C. Alcohol tolerance: up to 17 % vol. Dosage: 2 g/10 litres in normal conditions. 4 g/10 litres for other circumstances, e.g. secondary fermentation, difficult conditions. Dried wine yeast BIOFERM Through its many years of experience, BIOFERM has created an excellent range of dried yeasts to offer a solution to every winemaker. You prefer sweet wines? You need a yeast for colder temperatures? You like strong red wines? There is a special yeast available for every type of wine. The BIOFERM yeasts are the only yeasts available in vacuum pouches of 100 g, in addition to the standard 7 g packs. This guarantees a maximum shelf life and viability. Teslimat Bilgileri En geç 3 Eylül Pazartesi günü kargoya verilir.